traders wall street portada

Wall Street cotitza amb noves i fortes pujades entre Goldman Sachs i Moderna. La primera ha batut expectatives amb els seus resultats gràcies al trading i la segona es dispara després d'avançar en la recerca d'un vaccí contra el coronavirus.

  • 38.239,66
  • -

Els ingressos totals de Goldman s'han situat en 13.300 milions de dòlars, per sobre dels 9.700 milions esperats pel consens. El seu BPA ha estat de 6,26 dòlars comparat amb 4,01 dòlars projectats en un primer moment.

La xifra d'ingressos és la segona més alta que ha assolit l'entitat en un trimestre. A més, és un 41% més alta que la registrada en el mateix període de l'any anterior. La divisió de trading ha estat el principal motor de tot això, facturant 2.940 milions i tancant el seu millor trimestre en 11 anys.

Tornant a Moderna, el seu vaccí ha demostrat que és segur i ha generat respostes immunològiques en els 45 voluntaris sans d'un estudi en curs de fase inicial, segons van informar aquest dimarts els investigadors.

Al front empresarial és també notícia Apple. Els de Cupertino han aconseguit esquivar la megamulta de 13.000 milions pel seu pagament d'impostos a Irlanda, on la Comissió Europea assegurava haver rebut ajudes fiscals. La decisió no pot donar-se per definitiva, perquè tant la Comissió Europea com Apple tenen dos mesos per presentar un recurs de cassació.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex s'aferma en el verd al costat de la resta d'Europa tot i les caigudes de Telefónica. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt, fixant-se una vegada més en les renovades tensions comercials entre la Xina i els EUA.

Noticias relacionadas

contador