wall street portada 1
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made
38.239,66
  • -
  • -

Wall Street registra caigudes moderades després de les grans pèrdues sofertes divendres passat i mentre les recents dades 'macro' han revifat la preocupació dels inversors respecte a una desacceleració econòmica a escala mundial.

ALTRES MERCATS

Al mercat de matèries primeres, el petroli avança lleugerament. El barril West Texas, referència als EUA, repunta un 0,3% fins als 51,36 dòlars. Finalment, al mercat de divises, l'euro s'aprecia un 0,34% respecte al dòlar, fins als 1,1347 bitllets verds.

I al mercat d deute, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys es relaxa lleugerament fins al 2,87%, mentre que el rendiment del bo a 2 anys baixa fins al 2,72%. El diferencial entre les dues referències s'ha apliat fins a 15 punts bàsics.

EMPRESES

Al panorama empresarial, les accions de Johnson & Johnson cauen més del 2% després de desplomar un 10% el passat divendres, quan Reuters va publicar que l'empresa sabia durant dècades que els seus pols de talc contenien amiant, un element cancerigen.

ANÀLISI TÈCNICA

El Dow Jones està posant a prova la fortalesa del suport tècnic de la mitjana de 200 sessions, que es troba als 23.880 punts (el selectiu cotitza ara als 23.887 sencers).

"Ull amb l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que podria arrossegar la cotització del selectiu nord-americà fins al nivell dels 23.344 punts", (mínims anuals de febrer) afirma César Nuez, analista de Bolsamanía.

Noticias relacionadas

contador