ep wall street senal
Bryan Smith/ZUMA Wire/dpa - Archivo

Wall Street inicia la sessió del dimarts amb caigudes (de fins al 0,6%) als seus principals índexs, a l'espera de grans resultats empresarials i amb la mirada en aquesta negociació del "patètic" paquet de mesures per estimular l'economia. L'adjectiu el posa Nancy Pelosi, presidenta de la Cambra dels Representants, anticipant el que serà una altra àrdua ronda de negociacions.

  • 38.460,92
  • -

Els republicans 'només' estan disposats a negociar una injecció d'1 bilió de dòlars a la major economia del món, una xifra molt allunyada dels més de 3 bilions que demanaven els demòcrates.

Aquesta nova ronda de mesures inclouria un xec de 1.200 dòlars del qual podrien beneficiar-se la majoria dels ciutadabns, si compleixen una sèrie de requisits. Un altre puntal d'aquest paquet és la cobertura del 70% dels salaris dels aturats.

En el front empresarial, McDonald's ha estat la primera a presentar resultats, abans de la campana, i ha decebut, amb una forta caiguda dels ingressos. Al tancament del mercat serà el torn d'altres companyies com Visa, eBay, Mondelez i Starbucks.

En matèria de política monetària, la Fed inicia aquest dimarts la seva reunió de dos dies seguida d'una nova decisió de tipus que es donarà a conèixer el dimecres.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex es desinfla mentre afronta la primera allau setmanal de resultats. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en verd liderades pels guanys de Corea del Sud.

Noticias relacionadas

contador