ep tubos reunidos
TUBOS REUNIDOS - Archivo

Les accions de Tubos Reunidos es disparen aquest dijous un 27,5% al Mercat Continu, sense notícies que justifiquin aquestes alces. En qualsevol cas, aquest valor de baixa capitalització ha aconseguit recuperar els 0,20 euros per acció. Gràcies a aquesta pujada, aconsegueix entrar en positiu en el conjunt de l'any, amb un repunt del 3%.

  • 0,42€
  • -4,20%

Els inversors han captat una oportunitat de compra després de la forta caiguda del 36% que acumulava el valor des del 13 d'octubre. Just un dia abans, havia viscut una sessió esplèndida en la qual va repuntar un 118,5%, fins als 0,25 euros.

Per aspecte tècnic, l'analista de 'Bolsamanía', José María Rodríguez, adverteix que "continua sent un títol baixista en termes de mitjà i llarg termini". Així i tot, explica que "està superant la resistència dels 0,1750 euros, que és la directriu baixista que tenen els màxims decreixents des de gener de 2019, encara que fa falta que ho faci a preus de tancament del divendres". D'aconseguir-ho, "tindrem un important senyal de fortalesa", defensa.

"El següent objectiu seran els màxims de la setmana passada, a la zona dels 0,2850 euros. A partir d'aquí, estarà preparat per atacar els màxims de 2019 (0,35 euros)", explica aquest expert. Per sota, té un suport fortíssim en els 0,1158 euros, "tot i que està molt lluny dels nivells actuals". Per tant, "en la mesura en què aquest buit setmanal no es tanqui, en el curt termini apunta al fet que les pujades poden seguir".

Noticias relacionadas

contador