ep a woman looks at the digital market boards at the australian stock exchange asx in sydney friday
AAPIMAGE / DPA - Archivo
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les accions de la regió Àsia-Pacífic han deixat un tancament mixt aquest dimarts, després que els principals índexs de Wall Street arribessin a màxims històrics al tancament de la nit als Estats Units.

Al Japó, el Nikkei 225 ha cedit un 0,99%, mentre que l'índex Topix ha caigut un 1,22%. El Kospi de Corea de Sud ha pujat un 0,15%.

Les accions de la Xina continental han deixat baixades, amb el compost de Xangai perdent un 0,32%, mentre que el component de Shenzhen ha cedit un 0,488%. L'activitat del sector dels serveis a la Xina va créixer al març, segons una enquesta del sector privat publicada dimarts. L'índex de gestors de compres de serveis Caixin/Markit de març es va situar en 54,3, enfront del 51,5 de febrer. Les lectures del PMI per sobre de 50 representen una expansió, mentre que les que estan per sota d'aquest nivell signifiquen una contracció. Les lectures del PMI són seqüencials i representen l'expansió o la contracció mes a mes.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha avançat un 0,75%. Dimarts, el Banc de la Reserva d'Austràlia ha anunciat la seva decisió de mantenir la seva política monetària. Això inclou el manteniment del seu tipus d'interès al 0,1%, en línia amb les expectatives dels analistes en una enquesta de Reuters.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha guanyat un 0,37%. Els mercats de Hong Kong estan tancats dimarts per festiu.

contador