ep wall street senal
Bryan Smith/ZUMA Wire/dpa - Archivo

Wall Street registra una suau recollida de beneficis després dels màxims marcats pel Nasdaq aquest dilluns. Els inversors es mantenen a l'espera de noves referències macroeconòmiques mentre la Borsa de Nova York cotitza a prop, o com en el cas de l'índex tecnològic, a nivells de rècord.

  • 18.064,19
  • -0,15%

L'índex que agrupa els valors de la tecnologia i la biotecnologia acumula una revaloració del 21% enguany i cotitza en pujada lliure, la millor situació tècnica per a qualsevol subjacent.

A nivell estratègic, Morgan Stanley considera que el mercat està infravalorant els riscos d'un repunt important de la inflació després dels estímuls aplicats pels governs i els bancs centrals per lluitar contra els efectes del coronavirus.

"Amb els Estats Units i les economies globals enmig d'una de les recessions més profundes i les bretxes de producció registrades, la majoria dels inversors amb els quals parlem han rebutjat els nostres avisos sobre els riscos creixents d'inflació", ha assenyalat Morgan Stanley en un informe.

Aquesta primera setmana d'agost, els inversors estatunidencs estaran pendents de diverses referències. A nivell econòmic, el dimecres es publicarà el PMI serveis i l'ISM no manufacturer de la Xina, Zona Euro i els EUA del mes de juliol.

A més, el dijous també es publicaran les xifres d'ocupació privada de juliol de la consultora ADP, un indicador avançat de les xifres d'ocupació oficials del divendres. El consens espera la creació de 2 milions de llocs de treball i una caiguda de la taxa d'atur fins al 10%.

I en altres mercats, el petroli West Texas cau un 1,8%, fins a 40,20 dòlars, mentre l'euro s'aprecia un 0,06% i es canvia a 1,1768 dòlars. A més, la rendibilitat del bo americà a 10 anys baixa lleugerament fins al 0,54%.

Noticias relacionadas

contador