traders-operando-wall-street
Reuters
38.475,33
  • -
  • -

Wall Street registra suaus guanys del 0,3% després de tancar el mes de setembre amb pujades mitjanes del 2%. L'S&P 500 va augmentar la seva revaloració anual fins al 19%. En el cas del Dow Jones, la seva rendibilitat positiva se situa per sobre del 15%; i en el cas del Nasdaq, avança més d'un 20% aquest any. Els índexs de Nova York constaten, a més, molt a prop dels seus rècords assolits a finals de juliol.

Tot això mentre els inversors esperen novetats sobre la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units. Tots dos països tenen previst iniciar una nova ronda de negociacions el proper 10 d'octubre a Washington.

El gegant asiàtic ha anunciat la compra d'un milió de tones de soja nord-americana després de les últimes exempcions aranzelàries.

A l'escena econòmica nord-americana, l'índex Redbook de vendes al detall va baixar un 1,1% la setmana passada. A més, falta per publicar l'ISM manufacturer de setembre. El consens espera un repunt fins a 50,1 des de 49,1.

ALTRES MERCATS

A altres mercats, el petroli West Texas repunta un 1%, fins als 54,58 dòlars, després que s'hagi confirmat una caiguda de la producció per part dels EUA, Rússia i l'OPEP.

A més, l'euro es deprecia un 0,05%, fins als 1,0894 dòlars. I al mercat de deute, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys puja fins a l'1,73%, mentre que el rendiment del bo a 2 anys cau fins a l'1,65% i el del bo a 3 mesos cau a l'1,82%.

Noticias relacionadas

contador