cbmapfre1 short1

L'agència de qualificació creditícia Standard & Poor's (S&P) ha ratificat el ràting que emet sobre l'asseguradora Mapfre, que se situa en 'BBB +', amb perspectiva positiva i així manté la porta oberta a una propera pujada de la nota de solvència de la companyia.

  • 2,34€
  • -0,76%

S&P va millorar la perspectiva sobre la qualificació creditícia de Mapfre el passat mes de març, que reflecteix l'optimisme amb què veu "les mesures de reestructuració empreses pel grup el 2016 i 2017 per abordar els baixos rendiments a Europa, Estats Units i en certs països llatinoamericans".

També va considerar que la suficiència de capital de l'asseguradora s'havia enfortit després de la revisió a l'alça del ràting d'Espanya que, aquest mateix mes, es va elevar fins a 'A-' amb perspectiva 'positiva', el seu nivell més alt des d'abril de 2012.

La perspectiva 'positiva' indica que S&P podria elevar la qualificació de Mapfre durant els propers 18 a 24 mesos si veiés que millora de manera "sostenible" el seu desenvolupament als països on recentment s'ha expandit, i si la rendibilitat a Espanya, al Brasil i al seu negoci de reassegurances es manté flexible.

Noticias relacionadas

contador