petroleocbfraking

Els preus del petroli continuaran sent volàtils i els preus del gas natural es mantindran elevats durant els propers dos anys. És el que assenyala S&P Global Ratings de cara al que resta del 2022 i el 2023. Creu, a més, que els bloquejos relacionats amb la Covid-19 a la Xina continuen contrarestant les preocupacions sobre l'escassetat de subministrament de Rússia.

Segons detalla l'agència en un informe recent, espera que els preus del gas natural es mantinguin elevats durant els propers dos anys, ja que els països europeus busquen reduir la seva dependència del gas natural d'origen rus i augmentar l'abastament de gas natural liquat (GNL) dels EUA.

A més, les reobertures econòmiques mundials i l'energia en curs la transició a fonts d'energia més respectuoses amb el clima continuarà mantenint els preus del gas més alts, afirmen.

Pel que fa als preus del petroli, estimen que continuaran sent volàtils, ja que els usuaris del petroli rus continuaran buscant en altres llocs i les restriccions de la UE del 15 de maig començaran a fer efecte.

"Si bé anticipem que els supòsits de preus més alts del petroli i el gas natural conduiran a millors mètriques de palanquejament a curt termini per als productors de petroli i gas a tots els nivells de qualificació, seguim enfocats en les polítiques financeres dels emissors de grau d'inversió i l'ús previst de qualsevol flux d'efectiu addicional durant un o dos anys vinents", afegeix S&P Global Ratings.

Noticias relacionadas

contador