ep bolsa de madrid
EUROPA PRESS - Archivo

Six ha obtingut, a 31 d'agost, el 95,315% de BME, després d'adquirir un total de 79.698.520 accions i superant el llindar exigit per poder exercitar el dret de venda forçosa, que suposarà l'exclusió dels títols de BME.

BME

  • 32,98€
  • 3,03%

Six ha indicat la seva intenció de comunicar, abans del 5 de setembre, la seva decisió d'exercitar el dret de venda forçosa, així com la data de l'operació d'aquesta venda forçosa i la resta dels detalls necessaris.

"La liquidació de l'operació de venda forçosa comportarà que les accions de BME quedin excloses de cotització de les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València", ha explicat Six, subratllant que s'encarregarà de les despeses derivades de l'operació i liquidació de les accions en què incorri l'accionista venedor en relació amb l'operació de venda forçosa.

Els accionistes de BME que encara desitgin exercitar el seu dret de compra forçosa, podran fer-ho fins al 5 de setembre de 2020, encara que en aquest cas les despeses derivades de l'operació i liquidació de les accions aniran a càrrec d'aquests accionistes.

El preu per acció de BME, tant en la venda forçosa com en la compra forçosa, serà el mateix que el de l'oferta (32,98 euros). No obstant això, si BME aprovés o realitzés qualsevol distribució de dividends, reserves, devolució de capital o qualsevol altre tipus de distribució als seus accionistes amb anterioritat a la data de liquidació de l'operació de venda o compra forçosa, el preu per acció es reduiria en una quantitat equivalent a l'import brut de la distribució.

Noticias relacionadas

contador