wall-street-termine-en-baisse 20190806181232
39.807,37
  • -
  • -

Wall Street registra signe mixt mentre el Dow Jones i l'S&P 500 cotitzen molt a prop dels seus màxims històrics. Durant les últimes jornades, la Borsa de Nova York ha tornat a apropar-se als anteriors rècords de finals de juliol a causa de l'optimisme sobre una possible solució a la guerra comercial que mantenen la Xina i els EUA.

Al front econòmic nord-americà, les vendes al detall d'agost han repuntat un 0,4%, per sobre del 0,2% esperat. Encara excloent.ne la partida d'Automòbils, les vendes es van mantenir planes, enfront de la pujada anticipada del 0,1%.

Falta per publicar l'índex de confiança dels consumidors de la Universitat de Michigan. El pronòstic és que pugi el setembre fins a 90,9 des de 89,8.

A nivell empresarial, Goldman Sachs ha reduït la valoració d'Apple, tot i la bona evolució borsària que ha tingut el valor després de la presentació dels seus nous productes i el llançament d'AppleTV+. Els seus analistes han retallat el preu objectiu del fabricant de l'iPhone fins als 165 dòlars des dels 187 dòlars.

GUERRA COMERCIAL

Sobre la guerra comercial, The New York Times ha publicat que la Xina no imposarà aranzels a les importacions de soja nord-americana i a les de carn de porc, dos dels productes agrícoles que més compra el gegant asiàtic.

Després dels últims comentaris de Donald Trump, el mercat no descarta ara que se signin acords comercials parcials sobre les matèries en què hi hagi més consens entre les dues nacions; i que se segueixin negociant els aspectes més difícils, com la propietat intel·lectual i les transferències de tecnologia.

ALTRES MERCATS

En altres mercats, el petroli West Texas repunta un 0,6%, fins als 55,45 dòlars. Per la seva banda, l'euro s'aprecia un 0,21%, fins als 1,1084 dòlars, mentre la lliura s'aprecia gairebé un 1%, fins als 1,2450 dòlars, per l'esperança que no es produeixi un Brexit dur.

A més, al mercat de deute, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys segueix la seva escalada i repunta fins a l'1,83%, mentre que el rendiment del bo a 2 anys puja fins a l'1,75% i el del bo a 3 mesos baixa fins a l'1,94%. La corba de tipus s'ha desfet la seva inversió en el tram de 2 a 10 anys, cosa que dona un respir als inversors que temen una recessió per a l'economia nord-americana.

Noticias relacionadas

contador