tim-cooks-net-worth-estimated-around-625-million
Richard Drew/AP
168,50$
  • 1,60$
  • 0,96%

Males notícies per Apple. Goldman Sachs ha rebaixat el seu preu objectiu. I ara anticipa caigudes de fins al 26% en la tecnològica dirigida per Tim Cook. La retallada arriba just amb els de Cupertino pletòrics al parquet després de la seva Keynote durant la qual van anunciar l'iPhone 11, entre altres novetats.

La rebaixa es deu a Apple TV+. Goldman creu que el mètode de comptabilitat que utilitzarà la tecnològica amb la prova d'aquest servei de reproducció en continu tindrà un "impacte material negatiu" sobre els seus comptes.

Aquesta prova es basa a oferir un any gratis d'Apple TV+ a tot aquell que compri un dispositiu de la companyia de la poma. "Efectivament, la companyia prefereix ingressar en Serveis el que generen des de maquinari i el consumidor no estarà percebent que ha de pagar per usar-lo", postil·la Goldman.

La rebaixa d'Apple passa així de 187 dòlars a 165 dòlars per acció. I els de Cupertino van tancar aquest dijous la sessió als 223 dòlars. En màxims històrics i després de reconquistar el bilió de dòlars de capitalització en borsa.

Apple segueix reinventant-se. El colós de Silicon Valley segueix donant passos cap a una direcció: aprendre a viure sense el seu iPhone. O, almenys, a no dependre'n tant. Per això segueixen invertint en diversificar els seus negocis. En convertir-se més en una plataforma de serveis que en la fabricant i venedora d'un telèfon mòbil.

Per això volen trencar el mercat de la reproducció en continu amb Apple TV+. El servei de vídeo en streaming arriba als EUA l'1 de novembre. A 4,99 dòlars al mes. I amb un any gratis si compres un dispositiu d'Apple. Qualsevol. Una oferta molt agressiva que el situa ja com la més competitiva del mercat. Per davant de Netflix, Disney+ i la resta de rivals.

Noticias relacionadas

contador