ep santander
EUROPA PRESS - Archivo
4,75€
  • -0,01€
  • -0,11%

Banco Santander ha posat en marxa una col·locació de deute sènior preferent sostenible a set anys per un import màxim de 1.000 milions d'euros, segons fonts de mercat.

L'emissió venç el 4 d'octubre de 2026 i surt al mercat a un preu inicial de 85 punts bàsics sobre mid-swap -el tipus de referència del mercat interbancari-, si bé, variarà depenent de la demanda finalment obtinguda.

Els assessors són el propi Santander, així com els bancs Mediobanca, Natixis, Société Générale i UniCredit. Aquesta col·locació està dirigida exclusivament a inversors institucionals.

Es tracta de la primera emissió que l'entitat col·loca sota la seva nova estratègia de banca responsable anomenada Santander's Global Sustainable Bonds Framework i s'ha desenvolupat en línia amb els Green and Social Bond Principles 2018, la intenció de la qual és la de desplegar capital addicional per a projectes responsables i sostenibles.

Aquest projecte permet l'emissió de bons verds, bons socials i bons sostenibles, que s'alineen les activitats de finançament amb el desenvolupament i el seu compromís de contribuir al creixement més inclusiu.

Noticias relacionadas

contador