ep cartelbanco santanderla ciudad grupo santander comunidadmadrid 20190822163704
Ricardo Rubio - Europa Press
4,79€
  • 0,01€
  • 0,25%

El rebot de les últimes setmanes podria esgotar-se en qualsevol moment, o almenys pel que fa a curt termini. El títol presenta una forta resistència als 3,90 euros.

Els títols de Banc Santander han rebotat una mica més del 10% des dels mínims d'agost i la veritat és que, correccions a part, aquest podria tenir continuïtat pel que fa al molt curt termini. I és que, com es pot observar en el gràfic, tenim una fortíssima resistència als 3,90 euros, abans important suport. De fet, es tracta de la clavicular d'un 'cap i espatlles' que s'ha complert, al cèntim, amb precisió màxima. I em costa de creure que se superi amb claredat en la primera ocasió que tingui. De fet, l'experiència em diu que aquest tipus de resistències poques vegades se superen la primera, però sí en les següents oportunitats.

D'antuvi, anem a veure com reaccionen els títols de l'entitat càntabra davant aquesta zona de control i, sobretot, durant una sessió com la d'aquest dijous que pot ser decisiva per al sector financer en funció del que declari Mario Draghi durant la reunió del BCE.

santander120919

Noticias relacionadas

contador