• El conglomerat de mitjans ha fet ple de pujades aquesta setmana
cebrian_630

Prisa segueix d'enhorabona. El conglomerat de mitjans de comunicació continua amb el seu ral·li en borsa i ja es revalora un 56% des que va celebrar la seva Junta d'Accionistes divendres passat 30 de juny. Aquest dijous, lidera els avenços al Mercat Continu i puja més d'un 10%. Les seves accions ja es canvien per 3,7 euros.

  • 0,36€
  • -2,17%

A més, cal destacar que Prisa ha tancat amb pujades les tres sessions de la setmana i tot apunta que aquesta quarta jornada també tancarà de la mateixa manera.

Divendres passat, la companyia va celebrar la seva Junta General d'Accionistes durant la qual va nomenar la seva mà dreta, Manuel Mirat com a conseller delegat en lloc de José Luis Sainz. A més, el fins ara màxim responsable de Prisa Notícies formarà part del consell d'administració. Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest nomenament es farà efectiu a partir del 4 de setembre.

Malgrat aquestes pujades de les últimes jornades, Prisa acumula una caiguda del 26% des del començament de l’any. El passat 12 de juny, l'acció va arribar als 2,05 euros. La companyia registra una pèrdua de capitalització de 236 milions d'euros respecte al tancament de 2016. La companyia que presideix Juan Luis Cebrián va sortir al parquet el 28 de juny de 2000 i en aquests 17 anys l'acció del grup editorial s'ha desplomat un 99,32%.

Noticias relacionadas

contador