• Aquest canvi es farà efectiu a partir del 4 de setembre
prisa noticias sainz cebrian mirat
Archivo / Bolsamanía

Prisa ha nomenat aquest divendres Manuel Mirat com a conseller delegat de la companyia en lloc de José Luis Sainz. A més el fins ara màxim responsable de Prisa Notícies formarà part del consell d'administració. Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquesta nomenament es farà efectiu a partir del 4 de setembre.

El president del conglomerat de mitjans de comunicació, Juan Luis Cebrián, ha realitzat aquest anunci durant la Junta General d'Accionistes de la companyia celebrada aquest divendres, 30 de juny, a Madrid. Com indica la companyia al seu comunicat, "durant les pròximes setmanes, el senyor José Luis Sainz Diaz i don Manuel Mirat Santiago definiran el pla per garantir la successió ordenada en la gestió de la companyia".

"Espero seguir comptant amb la seva col·laboració des d'instàncies alienes a l'empresa", ha manifestat Cebrián durant la seva intervenció, en què ha agraït a Sainz la seva "lleialtat" i els seus anys de treball per a la companyia. Així mateix, ha assegurat que el nomenament de Mirat és una decisió que respon al "signe dels temps que s'acosten" i que, segons ha definit, "es resumeixen en dues paraules: continuïtat i canvi".

El comunicat de Prisa assenyala que "José Luis Sainz ha liderat els negocis de la companyia durant els tres últims anys, període en el qual PRISA ha recuperat rendibilitat, complert amb antelació els seus compromisos financers i reduït substancialment les despeses, tot això alhora que ha mantingut el lideratge i el prestigi de totes les seves empreses. Durant el seu discurs de la Junta General Juan Luis Cebrián va lloar la seva tasca i les seves qualitats professionals amb què espera comptar en algun projecte futur.

Noticias relacionadas

contador