ep el presidente de estados unidos joe biden firma sus primeros decretos en el despacho oval
Europa Press
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Fins a 2 bilions de dòlars. És la quantitat amb la qual Joe Biden planeja regar les infraestructures dels EUA de la mà del seu pla Build Back Better. A Bank of America han estat atents i ja han redactat un informe amb els valors que es poden fregar més les mans a la calor d'aquest ambiciós projecte de reconstrucció.

Els estrategs del banc d'inversió han viatjat fins a 1986 per recopilar, des de llavors, els valors més sensibles a aquesta mena d'estímuls a Wall Street.

La gran majoria pertany als sectors de la indústria i els materials, a més de les small-caps estatunidenques, les vendes de les quals estan altament correlacionades amb els cicles de despesa del govern del país, segons apunten des de Bank of America. Però en quins títols invertim dins d'aquestes parcel·les?

En estructures trobem Kinder Morgan, Intercontinental Exchange, NOV, Nasdaq i Ventas. Dins de l'equipament tecnològic localitzem Incyte, Lam Research, Centerpoint Energy, NetApp i Applied Materials. En inversió en propietat intel·lectual, Bank of America es queda amb Booking Holdings, Amazon, Junpier Networks i F5 Networks.

Finalment, els estrategs de l'entitat també han triat els títols que millor poden capitalitzar el reshoring, és a dir, la relocalització d'empreses per retornar la producció al seu país d'origen: WestRock, les ja citades Ventas i CenterPoint Energy, SVB Financial i Duke Energy.

I NO HI HA ESPANYOLES?

Ferrovial, OHL, Acciona, Iberdrola, Gestamp i ACS. Aquests són els valors que més es 'juguen' als EUA per l'exposició del seu negoci. Malgrat que des d'empreses com Ferrovial han reconegut a aquest mitjà que "encara és aviat per valorar" el pla Biden, la veritat és que estan ben posicionades per fer també caixa amb el seu faraònic projecte.

Noticias relacionadas

contador