hong kong les banquiers de jimmy lai menaces de prison s ils s occupent de ses comptes
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Els índexs d'Àsia-Pacífic han tingut un comportament mixt, majoritàriament positiu, aquest dimecres, mentre que l'optimisme segueix impulsant les accions nord-americanes, amb l'S&P 500 i el Nasdaq assolint nous màxims històrics ahir.

El Hang Seng de Hong Kong cau lleugerament després que els valors tecnològics xinesos que cotitzen allà retallessin els guanys de primera hora, perdent força després de les alces de dimarts. Els títols de Tencent han baixat lleugerament enfront de les alces del 3% de la passada jornada. El gegant de la distribució d'aliments Meituan ha pujar un 2,52%. JD.com s'ha disparat un 3,36%, mentre que Alibaba ha perdut més d'un 2%, revertint els guanys del matí.

El Xanghai avança un 0,45%, mentre que el Sehzhen es revalora un 0,3%.

Els experts de CMC Markets subratllen que a la recuperació dels mercats asiàtics de les últimes jornades també ha contribuït la reobertura del port de Ningbo després de dues setmanes de tancament, mentre que la reobertura dels enllaços aeroportuaris amb Pequín, prevista per avui, ha fet concebre esperances que el pitjor de l'onada de Covid a la Xina pugui estar remetent.

L'índex Sensex de l'Índia ha assolir un màxim històric d'uns 56.118 punts a primera hora del matí.

D'altra banda, el Nikkei 225 del Japó registra lleugeríssimes caigudes, i el Topix puja lleugerament.

A Corea del Sud, el Kospi baixa un 0,3%.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 avança un 0,18%.

Les accions mineres d'Austràlia s'han disparat al matí. Rio Tinto ha pujat un 3%, i Fortescue Metals, un 2,88%. BHP ha avançat un 1,56%.

Mentrestant, els temors a causa de la Covid segueixen dominant Austràlia, ja que els casos a Sydney han aconseguït un nou rècord diari aquest dimecres, posant parts del sistema de salut sota "severa pressió", han dit les autoritats, segons informa Reuters.

Noticias relacionadas

contador