ep fotosrecursoibex 35 20190418092101
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
10.917,50
  • 62,80
  • 0,58%

La setmana comença amb l'IBEX i la resta de borses europees tancats per vacances. La festivitat del Dilluns de Pasqua ha provocat que els principals parquets del Vell Continent romanguin tancats avui i perllonguen així la seva aturada de dijous passat.

L'IBEX no tornarà a començar a cotitzar fins aquest dimarts. I ho farà des dels 9.581 punts que va registrar durant la seva última sessió, és a dir, nous màxims des dels registrats el passat mes de setembre.

Incloent-hi el lleu 0,2% que va sumar dimarts, el selectiu espanyol acumula ja sis sessions consecutives pujant. L'IBEX portarà sota el braç nous resultats empresarials. Enagás serà l'encarregada aquest dimecres de retre comptes davant el mercat. Dijous, seran Iberdrola i Bankinter les encarregades de fer-ho i, finalment, divendres serà el torn de Banc Sabadell.

La que sí que ha estat oberta en aquest inici de setmana és Àsia, llevat les borses d'Austràlia i Hong Kong, que també s'han sumat a les aturades. Especial atenció també a Wall Street, que també obre aquest dilluns i els futurs apunten lleument a la baixa.

Noticias relacionadas

contador