twitter logo

L'OPA llançada per Elon Musk a Twitter ha estat un dels principals temes dels mercats als últims dies i tot sembla apuntar que ho seguirà sent als propers. L'antic CEO de la xarxa social de l'ocell blau, Jack Dorsey, ha criticat públicament la companyia a través del seu compte personal de Twitter on, entre altres afirmacions, i ha assegurat que “les lluites de poder i les maquinacions” han estat “constantment la disfunció de l‟empresa”.

Així mateix, Dorsey va aplaudir la resposta d'un usuari que compartia un "vell proverbi" de Silicon Valley que assenyalava que "les bones directives no fan bones companyies, però una mala directiva sempre destruirà una empresa".

“Quan em van acomiadar el 2008 i em van nomenar president, la junta em va treure la majoria de les meves accions. També vaig tornar l'1% de l'empresa al grup de treballadors el 2015. Així que vaig acabar amb molt poca part de la companyia”, va afegir l'exconseller delegat de Twitter a una altra publicació.

Cal assenyalar que Dorsey segueix formant part del consell d'administració de Twitter, però té previst abandonar-lo una vegada que expiri el mandat a la junta d'accionistes del 2022, prevista per a finals de maig.

Pel que fa a l'oferta de Musk, Twitter ha confirmat que "revisarà amb cura la proposta" llançada pel fundador de Tesla, de 54,20 dòlars per acció, per prendre la millor decisió per als accionistes.

Així mateix, la xarxa social de l'ocell blau va anunciar divendres una mesura amb què pretén retardar o evitar la compra per part de Musk. Aquesta, coneguda al món empresarial com a píndola enverinada, té com a objectiu complicar la compra de més del 15% de les accions de Twitter per part de Musk, que ja n'és propietari d'un 9%.

Noticias relacionadas

contador