• Aquestes dades estan en línia amb la intenció futura de contractació dels inversors
Ibex_Inversores

La confiança de l'inversor espanyol consolida la tendència optimista manifestada durant l'exercici 2017. Segons els resultats de l'enquesta que elabora trimestralment JP Morgan Asset Management, l'índex de confiança de l'inversor se situa en 3,10 punts en el primer trimestre de 2018, enfront dels 1,46 punts registrats el trimestre anterior.

"La tendència positiva en la confiança dels inversors es posa de manifest en els productes financers que els inversors mantenen en les seves carteres. En aquest primer trimestre augmenta la tinença de gairebé tots els actius financers", afirmen des de l'entitat nord-americana.

Fuente: JP Morgan

En concret, els productes que més han vist augmentada la seva contractació han estat els fons d'inversió, els plans de pensions i les inversions en accions. No obstant això, els dipòsits, llibretes i comptes d'estalvi segueix sent el producte pel qual més apetit mostren els inversors (89,4% dels enquestats).

Aquestes dades estan en línia amb la intenció futura de contractació dels inversors. Segons els resultats que llança l'enquesta, els inversors augmentaran la contractació de fons d'inversió, plans de pensions i accions en els sis mesos vinents de l'any. No obstant això, descendirà la contractació en dipòsits, llibretes o compte d'estalvi i en inversions en renda fixa.

Noticias relacionadas

contador