• La companyia es va reunir aquest dimarts amb la banca per ultimar els detalls del seu pla de reestructuració, segons El Confidencial
ep duro felguera - sede centralgijon
CEDIDA

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès la cotització de Duro Felguera "mentre es difon una informació rellevant sobre l'entitat". Dimarts, les accions de la companyia van tancar amb una caiguda d’1,89% fins als 0,39 euros. L'organisme ha pres aquesta decisió minuts abans de l'obertura de la borsa, sense precisar el moment quan els títols de la companyia asturiana tornaran a cotitzar.

  • 0,55€
  • -1,09%

El Confidencial publica aquest dimecres que Duro Felguera es va reunir ahir per ultimar el seu pla de reestructuració. L'operació consistiria en una injecció de capital de 125 milions d'euros. Duro Felguera es troba immersa en la negociació d'un procés de refinançament amb les seves entitats financeres de referència que suposa una conversió de deute en instruments assimilables a capital, així com l'entrada de diners nous a la companyia.

El passat 27 de febrer, la companyia va avançar a la CNMV els detalls del seu procés de refinançament, que incloïa el manteniment d'un deute sostenible de 85 milions d'euros amb una entrada de liquiditat de 25 milions i línies d'avals per a nous projectes per un total de fins a 100 milions d'euros.

Aquesta operació està subjecta a una ampliació de capital en línia amb les previsions de negoci analitzades per la companyia asturiana i els seus assessors durant l'últim trimestre, segons ha informat la companyia a finals de febrer.

Aquestes xifres són consistents amb les previsions de negoci de la companyia i permeten a la direcció de la societat ser optimista davant la possible ampliació de capital que suposarà l'entrada de diners nous a l'entorn d'entre 100 i 125 milions d'euros.

Duro Felguera, que cotitza al nivell més baix en 16 anys, s'ha revalorat un 18% el 2018 davant la perspectiva que aconsegueixi eludir el concurs de creditors.

Noticias relacionadas

contador