• L'article 17 del text refós de la Llei del Mercat de Valors recomana a la CNMV vetllar per la protecció dels inversors
  • La inversió a través d'entitats no autoritzades "comporta elevats riscos de pèrdua del capital"
cnmv-1024x681

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha alertat aquest dijous de 14 entitats que no estan registrades en els supervisors internacionals de Bèlgica, Itàlia, França, Regne Unit i Suècia, ha informat en un comunicat.

En concret, el supervisor adverteix de l'entitat Aig Options/Cmc Options al Regne Unit, de Yukon Global Lt /Tradetech Fi Ltd/Top Media Ltd i Markets Broker/Age capital Ltd a Itàlia i de Verent Capital, Pimit Partners, Excon Fuji i Nihon International a Suècia.

A més, alerta que Progression Trust, també radicada al país escandinau, fa referència a un fals regulador per guanyar credibilitat.

El supervisor llança un advertiment sobre els riscos d'acceptar ofertes d'inversió en diamants i consells del regulador a Bèlgica

A França, la CNMV assenyala les societats X90, GSS Financial, Promfx, Boom Forex i MT4 Invest per oferir inversions al mercat de divises sense estar-ne autoritzades.

L'article 17 del text refós de la Llei del Mercat de Valors recomana a la CNMV vetllar per la protecció dels inversors promovent la difusió de tota la informació que sigui necessària.

La CNMV ja va assenyalar que la inversió a través d'entitats no autoritzades "comporta elevats riscos de pèrdua del capital", ja que actuen al marge dels controls establerts pels organismes supervisors.

Noticias relacionadas

contador