ep sedela cnmv
EUROPA PRESS

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha fet públiques advertències rebudes dels supervisors internacionals sobre un total d'onze entitats no registrades localitzades al Regne Unit, Suècia, Àustria i els Països Baixos (Holanda).

D'aquesta manera, el supervisor britànic (FCA) ha alertat d'un total de vuit entitats no registrades per oferir serveis d'inversió, conegudes com a xiringuitos financers.

Es tracta de National Refund Group, Citi Security Finance (ctscfin.com), Harper Wealth Management (harperwealthmanagement.com), PVP Research (pvpresearch.com) i Symmons Advisors (symmonsadvisors.com), així com dels clons Savings Options Trading (savingsoptionstrading.com), Capital Partner Group (capitalpartnergroup.com) i Fernpool Holdings (fernpoolholdings.com).

Per la seva banda, SFSA, l'autoritat supervisora ​​sueca, ha avisat que Swiss Golden Investment Bank, amb web swgib.com, està oferint serveis d'inversió sense llicència.

A més, l'austríac FMA ha advertit sobre l'entitat relacionada amb monedes digitals Top10Coins (top10coins.pro i top10coins.blogspot.com), mentre que l’AFM holandès ha avisat de Wainwright Marks Management (wainwrightmarks.com).

Les advertències de reguladors estrangers d'àmbit europeu poden ser consultades a la web de la CNMV com advertències sobre entitats no autoritzades i com un altre tipus d'advertències. A més, la web de la CNMV ofereix un cercador d'entitats no registrades.

Noticias relacionadas

contador