ep sedela cnmvmadrid 20181008125502
EUROPA PRESS

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha fet públiques advertències rebudes dels supervisors internacionals sobre un total de nou entitats no registrades localitzades a Àustria, Itàlia i al Regne Unit.

D'aquesta manera, el supervisor austríac FMA ha alertat de dues entitats no registrades per oferir serveis d'inversió, conegudes com a 'xiringuitos financers'. Es tracta de Bitcoin Profit (btcprofit-de.pw) i Minax Pte Ltd (minax.io).

Per la seva banda, Consob, l'autoritat supervisora ​​italiana, ha avisat que Richmond Investing (richmondinvesting.com) està oferint serveis d'inversió sense llicència. També ha alertat de la moneda virtual Crypton, comercialitzada per Crypton Ltd i de la web cryptoforce.world, i de Cryptoforce Ltd, vinculada a Alessandro Brizzi.

A més, el britànic FCA ha advertit sobre Bernstein Securities (bernsteinsecurities.com), i sobre els clons World Techno Trade (wtt-g.com) i Assurance et Capital Partners (aetcpartners.com).

Les advertències de reguladors estrangers d'àmbit europeu poden ser consultades a la web de la CNMV com advertències sobre entitats no autoritzades i com un altre tipus d'advertències. A més, la web de la CNMV ofereix un cercador d'entitats no registrades.

Noticias relacionadas

contador