ep sedela cnmvmadrid 20181008125502
EUROPA PRESS

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha donat a conèixer aquest dimecres l'advertència que ha rebut a través del seu homòleg a Holanda (AFM), en referència a diverses entitats que fan un ús fraudulent del nom del European Securities and Markets Authority (ESMA).

ESMA és una autoritat independent que contribueix a salvaguardar l'estabilitat del sistema financer de la Unió Europea (UE) mitjançant la millora de la protecció dels inversors i la promoció de mercats financers estables i ordenats.

A més, ha traslladat les advertències rebudes dels seus homòlegs italià (Consob) i britànic (FCA) sobre una sèrie d'entitats no registrades i que per tant no disposen de llicència per operar.

Es tracta de Pay Petits Holdings OU, Bonum Change OU (toptrade.fm) a Itàlia, i Access Loan (accessloan.co.uk, aoneloans.com); Haig, Lafferty & Partners (haiglafferty.com), i els clons Blackrock Alliance LP (blackrocklp.eu) i Holding Cohen Corporate International (cohencorporate.com) al Regne Unit.

Les advertències de reguladors estrangers d'àmbit europeu poden ser consultades a la web de la CNMV com advertències sobre entitats no autoritzades i com un altre tipus d'advertències, així com al web d’IOSCO.

Noticias relacionadas

contador