ep la presidenta de la comision nacional de los mercados y la competencia cnmc cani fernandez
DIGITALES

La CNMC segueix aquí. L'organisme ha publicat un comunicat en el qual assegura estar analitzant els preus de l'electricitat registrats durant els últims dies en un context de "creixent demanda per poder determinar si resulta necessari dur a terme algun tipus d'actuació a l'àmbit de les seves competències".

Des de la Comissió es reconeix que durant aquests primers dies de 2021 s'estan veient increments significatius en els preus del gas i l'electricitat a Espanya a causa de la borrasca Filomena.

La CNMC és l'organisme responsable de supervisar el bon funcionament d'aquests mercats energètics i de garantir l'existència d'un comportament competitiu per part dels diferents agents que intervenen en aquests mercats, d'acord amb la Llei 3/2013, del 4 de juny, de creació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Dins d'aquesta tasca de supervisió, i igual que realitza amb caràcter habitual, la CNMC està analitzant els resultats dels darrers dies i el context energètic en el qual s'estan produint per poder determinar si resulta necessari dur a terme algun tipus d'actuació a l'àmbit de les seves competències.

Noticias relacionadas

contador