iberia portada bolsamania iag avion

IAG

2,07€
  • 0,02€
  • 1,07%

JP Morgan ha començat a seguir IAG amb una recomanació de sobreponderar (overweight) i un preu objectiu de 8,35 euros, xifra que suposa un potencial del 59%. Consideren que moltes de les preocupacions dels inversors són exagerades i que estan passant per alt l'atractiu que té la companyia.

"Creiem que moltes de les preocupacions dels inversors són exagerades. També creiem que els inversors passen per alt les atraccions d'IAG", afirma JP Morgan en un informe. Entre aquests atractius hi ha els alts marges, unes cartera diversificada que hauria de significar guanys més resilients que en el passat, fortes posicions al mercat, un full de balanç fort i l'augment dels rendiments en efectiu als accionistes.

No obstant això, JP Morgan no descarta un "inconvenient a curt termini" principalment a causa de la incertesa del Brexit. "Però creiem que IAG té perspectives sòlides a llarg termini i està significativament massa econòmic".

Els analistes del banc afegeixen que IAG està "mal valorat materialment" contra Ryanair i easyJet. Encara que un Brexit difícil pot ser "certament desafiant" per diverses raons. Primer, els accionistes del Regne Unit probablement perdrien els seus drets de vot i poden ser obligats a vendre les seves accions. En segon lloc, si la lliura cau un 10% enfront de l'euro i del dòlar, els beneficis podrien tenir un descompte del 20% a causa de l'impacte en les transaccions.

No obstant això, no creuen que un Brexit dur tingui un impacte material en els viatges transatlàntics, que és on IAG és més rendible.

Afegeixen que hi ha poques perspectives que IAG pugui realitzar fusions i adquisicions significatives a curt termini.

Quant als aspectes positius, JP Morgan destaca que IAG "ha tornat una quantitat significativa d'efectiu als accionistes durant els últims anys i creiem que pot seguir fent-ho".

Noticias relacionadas

contador