ep archivo   el presidente de banco sabadell josep oliu en la rueda de prensa de los resultados
BANCO SABADELL - Archivo

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha comprat aquesta setmana dos milions d'accions de l'entitat per un import total d'1,19 milions d'euros.

  • 1,62€
  • 7,60%

L'operació va ser iniciada dilluns de 2 agost, data en la qual Oliu es va comprar un paquet de 500.000 títols del banc a un preu unitari de 0,60 euros per acció.

A l'endemà, el president de Sabadell va adquirir dos paquets més, un 500.000 accions per altres 0,60 euros, i un altre d'un milió per 0,59 euros, segons s'ha notificat aquest dimecres a la CNMV.

Aquestes adquisicions suposen un 0,035% sobre el total d'accions de l'entitat. Oliu ha realitzat aquestes compres de títols després de la presentació de resultats del banc dijous passat, 29 de juliol, com a senyal de confiança en l'evolució del negoci de Banc Sabadell.

El banc va tancar el primer semestre del 2021 amb un benefici net atribuït de 220 milions d'euros, un 51,5% més respecte al mateix període de l'any passat per la millora del marge i la reducció de costos.

El passat mes de març, el president de Banc Sabadell ja va remetre a la CNMV la compra de 84.990 accions per un preu unitari de 0,41 euros per títol, en concepte de remuneració variable en accions diferida d'anys anteriors.

Noticias relacionadas

contador