• Ho farà a través d'una col·locació accelerada
  • Aquesta xifra representa el 36,6% de la totalitat dels drets emesos pel conglomerat mediàtic
cbprisa

L'entitat bancària britànica HSBC ha anunciat aquest dilluns la venda dels seus drets de subscripció preferent durant l'ampliació de capital de Prisa (Promotora d'Informacions, SA), tal com ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) a través d'un fet rellevant.

  • 0,35€
  • 0,29%

En concret, el banc col·locarà fins a 4,7 milions de drets del conglomerat mediàtic, propietari d'El País i Cadena Ser, entre d'altres mitjans, la qual cosa implica el 36,6% d'aquests, que donen dret a subscriure un total de 24, 9 milions de noves accions de la companyia. És a dir, al voltant del 4,5% del capital de Prisa després que dugui a terme l'ampliació de capital.

HSBC vol vendre aquests drets a través d'una col·locació accelerada dirigida a "inversors qualificats". "Es llançarà immediatament després d'aquest anunci i espera completar-se en un termini màxim de 24 hores", segons ha indicat l'entitat a la CNMV.

ALLAU DE PAPER

Prisa va confirmar el passat 23 de gener una 'allau de paper' amb l'emissió de 469 milions d'accions a un preu d’1,20 euros per títol, amb l'objectiu d'ampliar capital per valor de 563 milions d'euros.

Aquest dilluns, tot i el vermell que ha tenyit la borsa espanyola, la companyia mediàtica s'ha revalorat un 0,59% fins als 1,70 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador