• La companyia ha confirmat que emetrà 469 milions d'accions a 1,20 euros per títol
cbprisa

El conglomerat de mitjans de comunicació, Prisa, segueix pujant en borsa després del seu refinançament acordat amb els seus creditors la setmana passada. Durant la sessió de dilluns, la propietària d'El País puja un 18% i el preu per acció se situa als 1,66 euros.

  • -
  • -

Des que es conegués que la companyia perllongava el venciment de deute 5 anys, Prisa ha pres diverses decisions per canviar de rumb per millorar els seus resultats. Així, la companyia comunicava a la CNMV que ampliava el venciment del deute 5 anys, fins a novembre i desembre de 2022. La companyia afrontava venciments de 956.500.000 d'euros (el 65% del deute financer net) el 2018.

Al seu torn, divendres passat anunciava que s'emetran més de 469 milions d'accions a un preu d’1,20 euros per títol. Prisa confirmava així que tenia per objectiu fer una ampliació de capital per valor de 563 milions d'euros.

A més de l'adéu de Juan Luis Cebrián com a conseller delegat, la cúpula de Prisa també ha mogut fitxa per frenar els mals resultats dels últims anys. L'òrgan governamental del conglomerat es rebaixarà el sou entre un 40 i un 50% durant el present exercici.

Noticias relacionadas

contador