• 450 milions d'euros es destinaran a refinançar el deute de la companyia
  • I els restants 113 milions es destinaran al desenvolupament dels negocis
ep grupo prisa edificio gran via 32
eps

Allau de paper en Prisa, el grup de comunicació que controla 'El País' i la 'Cadena Ser'. L'empresa ha confirmat que emetrà més de 469 milions d'accions a un preu d’1,20 euros per títol, amb l'objectiu d'ampliar capital per valor de 563 milions d'euros.

  • 0,35€
  • -2,82%

Prisa explica que l'ampliació es realitzarà en dos trams. El més important, de 450 milions d'euros, es destinarà a reduir el seu endeutament, "dins del procés de reestructuració, i un cop signat l'acord marc de refinançament amb la totalitat dels seus creditors financers".

Aquesta ampliació es durà a terme "amb drets de subscripció preferent autoritzat per la Junta General d'Accionistes celebrada el 15 de novembre de 2017 per import de 450 milions, el qual estava condicionat a la consecució de l'esmentat acord de refinançament".

El segon tram, de 113 milions d'euros, també comporta el dret de subscripció preferent, encara que es destinarà al "desenvolupament dels negocis". La societat ha acordat realitzar els dos augments "de manera simultània".

Noticias relacionadas

contador