ep archivo   el presidente del grupo evergrande xu jiayin
EVERGRANDE - Archivo
19.636,22
  • 82,61
  • 0,42%

Les borses asiàtiques han començat l'any amb signe mixt mentre alguns dels principals índexs han estat tancats per festiu i amb Evergrande una altra vegada sent protagonista. La promotora ha estat suspesa de cotització a la borsa de Hong Kong sense que es coneguin, de moment, els motius d'aquesta decisió.

Les accions de les empreses relacionades amb Evergrande que cotitzen a Hong Kong han tingut un comportament mixt. China Evergrande New Energy Vehicle Group ha pujat un 9,09%, mentre que Evergrande Property Services ha baixat un 0,38%.

Pel que fa al comportament d'altres valors immobiliaris de Hong Kong, les accions de Country Garden han caigut un 2,02%, mentre que Sunac s'ha desplomat un 8,32%. L'índex Hang Seng Properties ha cotitzat un 0,57% a la baixa.

Mentrestant, les accions de l'empresa xinesa d'intel·ligència artificial Sensetime s'han disparat un 27,27% dies després d'haver tingut un fort debut a Hong Kong la setmana passada.

Pel que fa al comportament dels índexs, el Hang Seng de Hong Kong ha baixat un 0,64%, mentre que el Kospi de Corea del Sud ha guanyat un 0,2%, i el Taiex de Taiwan ha avançat un 0,13%.

Els mercats del Japó i de la Xina Continental segueixen tancats per festa.

contador