ep junta general de accionistas de colonial de 2019
Óscar J.Barroso - Europa Press - Archivo

Goldman Sachs ho té clar al seu últim informe sobre el Real Estate del Vell Continent: cal comprar Colonial i vendre Merlin. Almenys, referent als valors espanyols que el banc d'inversió estatunidenc inclou a la seva llista.

  • 5,59€
  • 0,45%

A Colonial li manté a més el seu preu objectiu de 8,7 euros que, des dels seus actuals 7,5 euros per acció, anticipen un recorregut alcista del 17%.

En el cas de Merlin Properties, l'entitat estatunidenca reitera el seu consell de 'vendre' i el seu preu objectiu de 6,10 euros que, sobre la base dels seus 7,81 euros actuals, augura caigudes del 22% en el valor. La resta de valors que Goldman inclou a la seva llista de 'comprar' són els següents: Big Yellow, British Land, Covivio, Derwent, Grand Citi, Landsec, Leg, Secure Income Reit, Segro i Vonovia.

Al seu torn, la llista de títols que el banc fica a la seva llista de 'vendre' està integrada per Eurocommercial, Citycon, Fabege, Icade, Klepierre, Shaftesbury i Unibail. Finalment, els valors als quals Goldman atorga la recomanació 'neutral' són: Alstria, Castellum, Entra, Gecina, Gpe, Hammerson i Kojamo.

La tesi inversora de Goldman en el sector del totxo es resumeix en: "comprar guanyadors estructurals com Vonovia, Grand City i Segro, vendre 'retailers' de vivendes com ara Klepierre i Citycon i aproximar-se amb precaució a les oficines, l'àrea que més incerteses desperta".

Noticias relacionadas

contador