dl hong kong china asia night neon sign pb
Sharecast / Philippsaal via Pixabay
39.038,16
  • 354,23
  • 0,92%

Els mercats asiàtics han tancat la sessió en negatiu a causa dels nous temors despertats entre els inversors per la variant òmicron. Les preocupacions han tornat després que la Xina en confirmés el primer cas.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha liderat les pèrdues, i ha caigut un 1,33%, mentre que el Shanghai Composite ha caigut un 0,53% i el Shenzhen, un 0,5%. El Nikkei 225 del Japó ha perdut un 0,73%, el Topix ha baixat un 0,22% i el Kospi, un 0,46%.

Al terreny empresarial ha destacat la caiguda de les accions del gegant xinès de les xarxes socials Weibo, que han caigut més del 9% després que el regulador de la Xina hagi multat l'operador de l'empresa amb tres milions de iuans.

Des del seu debut comercial a Hong Kong la setmana passada, l'acció ha perdut més del 10%. Això ha acabat arrossegant altres empreses de tecnologia. Per exemple, les accions d'Alibaba han perdut gairebé un 2% i les de Tencent, un 1,46%.

D'altra banda, el Banc del Japó va oferir injectar un total de 97.000 milions de dòlars als mercats a través de compres temporals de bons del govern en un esforç per contrarestar un augment en els tipus d'interès a curt termini.

Noticias relacionadas

contador