bourse-un-homme-portant-un-masque-passe-devant-un-tableau-electronique-montrant-des-graphiques-de-recents-mouvements-de-l-indice-nikkei

Les accions a l'Àsia Pacífic han deixat guanys aquest dimarts després que la firma nord-americana de biotecnologia Novavax hagi anunciat l'inici del primer estudi en humans del seu vaccí experimental contra el coronavirus.

Les accions japoneses, en concret, van liderar els guanys entre els principals mercats de la regió, amb el Nikkei 225 pujant un 2,39%, en una jornada que les accions de l'índex de pes pesat Fast Retailing van augmentar més del 4,5%. L'índex Topix també va guanyar un 1,81%. Les mesures es van produir després que el primer ministre del Japó, Shinzo Abe, anunciés el dilluns que l'estat d'emergència es suspendrà a les últimes cinc de les 47 prefectures del país, segons l'emissora ​​estatal NHK.

L'índex Hang Seng d'Hong Kong també va experimentar guanys robustos d'un 1,87% a la tarda. Les accions de la Xina continental van pujar més, amb el compost de Xangai un 0,71% i el compost de Shenzhen pujant un 1,616%.

El Kospi, de Corea del Sud, també va guanyar un 1,55%, ja que les accions d'LG Chem van pujar més d'un 5%. Mentrestant, les accions a Austràlia van pujar, amb l'ASX 200 avançant un 2,12%.

En general, l'índex MSCI Àsia ex-Japó va pujar un 1,61%.

Noticias relacionadas

contador