ep archivo   imagen del nasdaq
CAMBIUM NETWORKS - Archivo
5.667,24
  • -
  • -

Jim Cramer, presentador de Mad Money a CNBC, ha declarat aquest dimarts que l'anàlisi tècnica indica que el mercat de valors pot estar acostant-se, a curt termini, cap a un pic.

  • 18.161,18
  • 0,26%

"Els gràfics, tal com els interpreta el consultor Tom DeMark, suggereixen que el mercat s'està acostant a un màxim, especialment l'S&P 500 i el Nasdaq 100. Tampoc és molt entusiasta amb el Dow Jones Industrial Average", ha afegit Cramer.

El desglossament de l'anàlisi de DeMark es produeix després d'observar el presentador els gràfics d'un altre tècnic de confiança, Larry Williams, que també s'ha projectat un "mes difícil" per a l'S&P 500, segons publica el canal de televisió CNBC.

"Fins ara, els models de DeMark en temps i preu no han coincidit, de manera que en lloc d'un pic important que condueixi a un descens brutal, tenim aquests retrocessos normals, potser del 5% al 10% o menys, i després el repunt es posa en marxa de nou, però ara és diferent", ha dit Cramer.

"Ara els models de temps i de preus de DeMark estan finalment alineats i pensa que aviat podríem veure un màxim significatiu tant en l'S&P 500 com al Nasdaq 100", conclou el presentador.

Noticias relacionadas

contador