brokerperderdinero

Resulta descoratjador veure el que li costa a l'Ibex avançar i com desfà en una sola jornada tot el que ha guanyat en moltes. L'Ibex es va deixar ahir un 0,9% i avui cau gairebé un 1% amb l'excusa de la guerra comercial. Quan crèiem que anava a superar la resistència dels 9.410, el selectiu punxa i posa a prova els 9.200 (9.195 punts).

  • 11.154,60
  • 1,56%

'*The Wall Street Journal' ha publicat que les negociacions comercials entre la Xina i els EUA es troben en un punt mort a causa de les restriccions imposats al gegant tecnològic xinès Huawei. Wall Street va finalitzar ahir amb caigudes destaques, el mateix que s'ha vist a Àsia aquesta matinada, on també han impactat les desfavorables dades macro. Al Japó s'ha vist una caiguda de les exportacions del 6,7% al juny. El Nikkei ha descendit un 1,97%.

El Llibre Beix de la Fed també va tenir la seva part de culpa en els descensos d'aquest dimecres als Estats Units. El document diu que les perspectives per a l'economia estatunidenca "continuen sent positives" malgrat les preocupacions en matèria comercial. El temor al fet que això freni a Jerome Powell en la retallada de tipus va pesar en la renda variable. No obstant això, es continua esperant que la Reserva Federal baixi les taxes d'interès en la seva reunió del dia 31 de juliol. La qüestió serà veure en quant rebaixa aquests tipus (tot apunta que en 25 punts bàsics).

Quant al calendari de dades d'aquest dijous, no hi ha referències rellevants. "El focus del mercat romandrà en la temporada de resultats enmig del recordatori del president Trump, qui ha dit que la treva en la guerra comercial entre els EUA i la Xina podria ser cancel·lada ràpidament", indiquen els experts de Danske Bank.

Tècnicament, l'Ibex la hi està jugant una altra vegada en els suports. Ha fulminat el més immediat que tenia en els 9.280 punts i està lluitant per no perdre els 9.200. Per sota d'aquest nivell està el suport dels 9.120 punts.

DE NETFLIX A ACS, PASSANT PER MÁSMÓVIL O EASYJET

Moltes novetats empresarials en aquesta sessió de dijous. D'una banda, es continua parlant dels resultats de *Netflix, que li porten a enfonsar-se un 11% en el mercat '*after *hours' per haver aconseguit menys subscriptors d'el que es preveu.

A Espanya són protagonistes ACS, MásMóvil, Grifols i DIA. La primera cau amb força després dels pobres resultats de la seva filial australiana *Cimic, que al seu torn es desploma un 18%. MásMóvil i Grifols van contracorrent i pugen després de sengles informes positius de Bank of America Merrill Lynch i Deutsche Bank, respectivament. Quant a DIA, es dispara un 10% després de complir les condicions suspensives del seu acord amb els creditors, tancar el refinançament i salvar-se de la fallida.

Cal recordar que avui es continuen publicant resultats. EasyJet puja després d'anunciar un increment dels ingressos en el tercer trimestre fiscal del 11,4%. Avui coneixerem els comptes de Morgan Stanley a l'altre costat de l'Atlàntic.

Noticias relacionadas

contador