ana-botin-es-presidenta-banco-santander
Banco Santander

Els resultats empresarials relatives al tercer trimestre de l'any tornaran a copar l'atenció dels inversors aquest dimecres, 31 d'octubre. A Espanya, entre les companyies que rendiran comptes davant el mercat, es troba Banc Santander, que ho farà després de l'obertura del mercat.

Però no serà l'únic gran valor de l'IBEX 35 que publiqui el seu balanç. També serà el torn de Telefónica i Repsol; ambdues ho faran abans de l'obertura del mercat. Al costat d'ells faran el mateix Red Eléctrica i BME, entre d'altres.

Pel que fa al pla econòmic, l'agenda també estarà carregada de referències. La més important serà la publicació als Estats Units de l'informe de la consultora ADP de canvi d'ocupació al sector privat a l'octubre. Però abans d'això, es reunirà el Banc Central del Japó i es coneixerà la producció industrial al setembre del país nipó.

A la Xina, es publicaran els índexs PMI manufacturer, serveis i compost relatius a l’octubre. A Alemanya, les vendes al detall de setembre. A França, l'índex de preus al consum (IPC) d'octubre. A Espanya, es coneixerà el producte interior brut (PIB) del tercer trimestre. Finalment, a l'Eurozona, l'estimació de l'IPC i l'IPC subjacent del desè mes de l'any, a part de la taxa d'atur de setembre.

ECONOMIA

- Japó: reunió del Banc del Japó i producció industrial (00:50h; hora de l'Espanya peninsular).

- Xina: PMI compost, serveis i manufacturer (2:00h).

- Alemanya: vendes al detall (8:00h).

- França: IPC (8:45h).

- Espanya: PIB (9:00h).

- Zona Euro: estimació de l'IPC, IPC subjacent i taxa d'atur (11:00h).

- Estats Units: informe ADP de canvi d'ocupació (13:15h).

EMPRESES

- Espanya: resultats trimestrals de Telefónica, Repsol, Banco Santander, BME i Red Eléctrica, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador