• Des de l'altre costat de l'Atlàntic, també es publicarà el PIB dels Estats Units del primer trimestre
fed680

La jornada d'aquest dimecres, 30 de maig, vindrà carregada de referències interessants per als inversors. La principal, la publicació del Llibre Beix de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed). Però no serà l'única dada que es donarà a conèixer al país nord-americà.

De fet, es publicarà el Producte Interior Brut (PIB) anualitzat dels EUA del primer trimestre, el PCE principal també dels tres primers mesos de l'any i l'informe ADP de canvi d'ocupació de maig.

No obstant això, abans es publicaran al Japó les vendes al detall d'abril. Hores més tard, es coneixerà l'evolució de l'economia de França durant els tres primers mesos de l'any. Mentrestant, a Alemanya es donarà a conèixer l'índex de preus d'importació del quart mes d'aquest any i l'Índex de Preus al Consum (IPC) de maig.

Així mateix, a Espanya es publicarà la dada d'inflació o IPC de maig i les vendes al detall d'abril. Finalment, pel que fa a l'Eurozona, es donaran a conèixer les previsions econòmiques de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE), i el clima empresarial, la confiança econòmica, la confiança industrial, la confiança del consumidor i la confiança de serveis de maig.

ECONOMIA

- Japó: vendes al detall (1:30h).

- França: PIB (8:45h).

- Alemanya: índex de preus d'importació (8:00h).

- Espanya: vendes al detall i IPC (9:00h).

- Zona Euro: previsions econòmiques de l'OCDE i clima empresarial, confiança econòmica, confiança industrial, confiança del consumidor i confiança de serveis (11:00h).

- EUA: informe ADP de canvi d'ocupació (14:15h), PCE principal (14: 30h), PIB anualitzat (14:30h) i Llibre beix de la Fed (20:00h).

Noticias relacionadas

contador