warren-buffett-2014
Flickr / freeimage4life
176,59$
  • -2,95$
  • -1,64%

Warren Buffett torna a contradir la seva filosofia d'inversió. L'Oracle d'Omaha ha aflorat a través de Berkshire Hathaway 900 milions de dòlars en Amazon... després d'afirmar que no entraria en tecnològiques perquè no entrava mai en empreses que no comprèn.

Malgrat això, Buffett ja va aflorar una participació en Apple el 2017, que va anar ampliant progressivament al llarg del temps.

En aquesta ocasió, Berkshire ha efectuat l'anunci de la compra d'accions d'Amazon a través d'un comunicat enviat a la SEC (l'equivalent nord-americà a la CNMV).

Concretament, Berkshire va comprar 483.000 accions del gegant del comerç electrònic dirigit per Jeff Bezos. Tot i la contradicció, Buffett va assenyalar a la CNBC que ell no va ser el responsable d'invertir en la companyia. En el seu lloc, afirma que va ser un dels principals gestors de Berkshire.

Malgrat no ser qui va donar la llum verda, Buffett sosté que "he estat un idiota per no fer-ho abans" i és que l'Oracle s'havia declarat "un fan" de la companyia des de fa temps. Una altra de les tecnològiques en què Berkshire està invertida actualment és IBM, en la qual va aflorar 10.000 milions de dòlars el 2011. No obstant això, l'operació va acabar amb pèrdues i poc a poc s'han anat desprenent de la seva participació en ella.

Buffett no és l'únic que ha acabat sent seduït per les FAANG en Berkshire. El vicepresident del grup d'empreses, Charlie Munger, també va declarar a principis del mes de maig que es va sentir com un tonto després de no comprar accions de Google en un primer moment.

Noticias relacionadas

contador