warren buffett portada

Warren Buffett torna a anar a comprar. Berkshire Hathaway, el vehicle inversor que lidera, ha anunciat aquest diumenge l'adquisició dels actius de gas antural de Dominion Energy per una suma que frega els 10.000 milions de dòlars.

L'Oracle d'Omaha fa així efectiva la primera gran compra des de l'inici de la pandèmia, que no havia deixat grans oportunitats de mercat, segons va revelar Buffett a la junta de Berkshire celebrada al maig.

Berkshire desemborsarà 4.000 milions pels actius però, incloent-hi el deute del grup, l'operació total ascendeix a 9.700 milions. "Aquesta transacció representa un altre pas significatiu en la nostra evolució com a empresa, i ens permet centrar-nos encara més a satisfer les necessitats dels clients de serveis públics i posicionar-nos per a un futur brillant i cada vegada més sostenible", ha assegurat el president i CEO de la companyia, Thomas F. Farell.

"Estem molt orgullosos d'agregar una cartera tan gran d'actius de gas natural al nostre ja de per si fort negoci d'energia", ha apuntat per part seva Buffett després que s'anunciés l'acord de compra.

Noticias relacionadas

contador