usa-tesla-requis-de-rappeler-158-000-vehicules-pour-un-probleme-d-ecran-tactile

L'inversor multimilionari Ron Baron va vendre 1,8 milions d'accions de Tesla des d'agost tot i creure que les accions pujaran fins als 2.000 dòlars durant els propers 10 anys. Baron Capital, el seu fons d'inversió, posseïa més de 6,1 milions d'accions de Tesla al 28 de febrer.

  • 175,79$
  • -2,25%

Baron ha explicat a CNBC que la seva empresa homònima va vendre les accions, perquè s'estaven convertint en un percentatge massa gran d'algunes carteres. "Va ser dolorós vendre totes i cadascuna de les accions", ha dit, i ha afegit que personalment no ha venut cap dels seus més d'1,1 milions d'accions de fabricant d'automòbils elèctrics. Creu que la "mitigació de riscos" era apropiada per als seus clients pel que fa a la venda de les seves accions de Tesla.

Baron Capital posseïa més de 6,1 milions d'accions de Tesla al 28 de febrer. Es van comprar a un preu mitjà de 42,34 dòlars per acció. La companyia va informar haver venut 1,8 milions d'accions de Tesla des d'agost fins al febrer. D'elles, 1,7 milions d'aquestes accions es van vendre durant els últims sis mesos. Aproximadament 1,2 milions d'aquestes accions es van vendre a entre 400 i 900 dòlars l'acció, segons la companyia.

L'inversor afirma que planeja retenir les seves accions durant "almenys 10 anys", i assegura que li va dir al director executiu de Tesla, Elon Musk, que "seria l'últim en sortir-ne".

Noticias relacionadas

contador