azvalor asset management

AzValor Asset Management i Altum Faithful Investing llancen el primer fons d'inversió d'inspiració catòlica que fomenta a través de la seva inversió "la defensa de família, la vida, la dignitat humana i la protecció de la Creació": Altum Faith Consistent Equity Fund.

El fons serà invertible a partir de 100 euros, fent-ho assequible per a totes les butxaques. No obstant això, la inversió mínima és de 1.000 euros per al client considerat institucional o que estigui rebent un assessorament financer explícit. En concret, promovent la inversió en empreses que respectin i promoguin la defensa de la vida i de la família.

Segons han assenyalat en un comunicat, el fons segueix l'enfocament de Benet XVI pel que fa "a la defensa de la dignitat de la persona". Finalment, expliquen que plasma els ensenyaments del Papa Francesc pel que fa a la protecció i la cura de la Creació.

La gestió financera del fons va a càrrec de la gestora de fons azValor, mentre que Altum Faithful Investing serà l'entitat responsable d'assessorar azValor pel que fa als criteris ètics de la cartera.

"Per mitjà de la creació d'aquest fons volem que l'inversor tingui a la seva disposició un producte que combini el millor dels dos mons: d'una banda una gestió d'actius de primera línia, gràcies a la gestió d’azValor, i d'altra la certesa que totes i cadascuna de les empreses en què inverteix el fons respecten en els seus fins i criteris els principis de la Doctrina Social de l'Església, gràcies a l'assessorament d’Altum", assenyala Borja Barragán, fundador d’Altum Faithful Investing.

La distribució del fons comença aquest 16 de maig. Tindrà un període de preinscripció des del 16 de maig fins el 31 de maig per a aquells inversors que vulguin entrar des del primer moment, i serà a partir de l'1 de juny quan el fons començarà a cotitzar. L'inversor no suportarà cap cost durant el període de preinscripció. La contractació podrà realitzar des de qualsevol banc amb accés a la plataforma de fons Allfunds.

Noticias relacionadas

contador