• Cinc analistes han decidit posar rumb a la nova gestora de Paramés
  • AzValor anuncia quatre incorporacions les properes setmanes que "elevaran la qualitat i l'abast de la nostra anàlisi"
azvalor asset management

L'equip d'analistes d'azValor patirà una forta reestructuració, forçada per la decisió de cinc professionals d'unir-se al nou projecte de Francisco García Paramés, amb el qual torna a la indústria dos anys després d'abandonar Bestinver.

La informació, avançada per El Confidencial avui al matí i que ha pogut confirmar Bolsamanía, ha estat també reconeguda per la pròpia azValor hores després en un comunicat del soci fundador Álvaro Guzmán de Lázaro. És la segona comunicació d'azValor sobre el nou projecte de Paramés en tot just dues setmanes. La primera, va ser per donar-li la benvinguda en la seva decisió de tornar a la indústria amb una gestora pròpia, la segona es produeix avui sense citar-lo expressament en cap moment. Així, Iván Chvedine, Mingkun Chan, Carmen Pérez, Juan Huerta de Soto i Juan Cantus passaran de treballar a azValor a fer-ho amb Paramés.

LES RAONS DEL CANVI, SEGONS AZVALOR

Les noves incorporacions ens permetran elevar de manera substancial la qualitat i l'abast de la nostra anàlisi, i estem pendents d'alguna més

"En el transcurs de l'últim any, el meu soci Fernando Bernad i jo mateix hem treballat set dies a la setmana, gairebé sempre asseguts a la nostra oficina abans de l'alba", assegura Guzmán de Lázaro. Així, assenyala que han completat més de 1.200 conferències telefòniques i reunions amb empreses, com a mostra d'aquesta alta intensitat de treball. "Els nostres analistes, acostumats a un ritme de treball molt inferior a l'etapa anterior a azValor, es van adaptar a aquestes noves coordenades amb professionalitat i entrega absoluta". No obstant això, afegeix: "La realitat és que quan fa poc se'ls va oferir un altre projecte que ells van jutjar més confortable, alguns van anunciar el seu desig d'unir-s'hi".

Malgrat aquesta matís, el soci fundador agraeix la seva tasca i especialment esmenta l'analista que es queda a azValor, Jorge Cruz. "Aquesta notícia s'ha vist acompanyada d'una altra que ens convida al major optimisme: diverses desenes de candidats amb perfils extraordinaris i molt complementaris als nostres ens han trucat a la porta demanant una oportunitat per buscar valor al costat de nosaltres 24/7/365". Així, anuncia que les properes setmanes hi haurà quatre incorporacions. "Ens permetran elevar de manera substancial la qualitat i l'abast de la nostra anàlisi, i estem pendents d'alguna més".

contador