ep bola asiatica
CHINA STRINGER NETWORK - Archivo
37.068,35
  • -
  • -2,66%

Les borses d'Àsia-Pacífic han acabat la jornada amb signe mixt després de recuperar al final de la sessió i després dels descensos d'aquest dijous a Wall Street.

Al Japó, el Nikkei 225 s'ha deixat un 0,7%, mentre que l'índex Topix va perdre un 0,93%.

L'IPC del Japó va baixar un 0,6% al gener en comparació amb l'any anterior, segons les dades publicades divendres per l'Oficina d'Estadística del país. Es tracta del sisè mes consecutiu de descensos anuals, segons Reuters. A més, el PMI manufacturer de febrer del Japó va pujar fins a 50,6 des de 49,8 punts, i el PMI serveis va caure fins a 45,8 des de 46,1.

Els mercats de la Xina continental han acabat donant-se la volta. L'índex compost de Xangai ha pujat un 0,57% mentre que el Hang Seng de Hong Kong ha avançat molt lleugerament.

El Kospi de Corea de Sud ha pujat un 0,68%.

A Austràlia, les accions han caigut un 1,3%. Les vendes al detall a Austràlia van augmentar un 0,6% al gener, en termes desestacionalitzats, en comparació amb el mes anterior, segons les xifres preliminars del comerç minorista publicades divendres per l'Oficina d'Estadística del país. Aquesta xifra va ser inferior a les expectatives d'un sondeig de Reuters d'un augment del 2%.

Noticias relacionadas

contador