seul, corea del sur
37.068,35
  • -
  • -2,66%

Els mercats d'Àsia-Pacífic han acabat amb alces aquest dimecres, ja que els principals índexs d'Austràlia, el Japó i Corea del Sud han registrat guanys. L'atenció dels operadors ha estat sobre Samsung, ja que el fabricant sud-coreà de telèfon intel·ligents ha avançat un increment en el seu benefici del primer trimestre de gairebé el 45%.

L'ASX 200 australià ha avançat un 0,6%, amb la majoria dels sectors a l'alça. Però els principals valors bancaris s'han vist pressionats, ja que les accions d'ANZ han baixat un 0,21% i les del National Australia Bank, un 0,08%. Westpac s'ha situat lleugerament per sobre de la línia de flotació, mentre que les accions del Commonwealth Bank han avançat un 0,51%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha pujat un 0,35%, mentre que el Topix ha pujat un 0,6%.

El Kospi sud-coreà ha sumat un 0,47%. Les accions de Samsung Electronics han caigut un 0,35% després que el fabricant de xips i telèfons intel·ligents publiqués les seves previsions de beneficis per als tres primers mesos de 2021. Samsung ha dit que estimava el benefici operatiu per al trimestre en 9,3 bilions de wons coreans (8.300 milions de dòlars), un 44% més que fa un any. L'empresa no ha donat un desglossament detallat, que es presentarà a finals d'aquest mes.

La sessió de dimecres segueix a les pèrdues de la nit a Wall Street, on les accions nord-americanes han caigut des de nivells rècord.

Noticias relacionadas

contador