cbasia93 short1
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Els mercats de valors asiàtics han finalitzat la jornada de dimecres amb moviments moderats i signe mixt mentre els inversors es mantenen pendents de si les negociacions entre els Estats Units i la Xina (avui comença una reunió de dos dies entre les dues potències) arriben a bon port i s’ultima un acord comercial.

El Nikkei va acabar la sessió amb descensos del 0,5% mentre que el Xangai de la Xina es va deixar un 0,72%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha pujat un 0,2% mentre que l’ASX australià ha finalitzat gairebé pla.

Totes les mirades estan posades ara en dos esdeveniments. D'una banda, aquestes negociacions al més alt nivell entre les dues principals potències econòmiques mundials. De l'altra, les conclusions de la reunió de la Reserva Federal (Fed) que es coneixeran aquesta tarda, a les 20h hora espanyola. S'espera que la Fed mantingui sense canvis el preu del diner i es preveu que Jerome Powell reafirmi el discurs 'dovish' dels últims temps.

"Els mercats asiàtics han estat operant tranquil·lament aquest dimecres a l'espera del que passi a Washington", assenyala Jeffrey Halley, analista d’Oanda.

Noticias relacionadas

contador