ep tres jovenes de rasgos asiaticos caminan por el distrito madrileno de usera protegiendo su rostro
Eduardo Parra - Europa Press

L'FMI ha tornat a rebaixar les seves previsions de creixement econòmic per la crisi del coronavirus, i les borses se n'estan ressentint. L'Àsia no n'és una excepció: els parquets de la regió han tancat aquest dijous en vermell, llastrats per aquest renovat pessimisme.

  • 37.068,35
  • -2,66%

El Kospi sud-coreà ha estat el protagonista (per a mal) de la sessió, tancant amb perdues del 2%. Al Japó, tant el Nikkei com el Topix han caigut un 1% cadascun.

A Austràlia, l'ASX 200 ha tancat amb pèrdues d'un 1,6%. Tant a la Xina com a Hong Kong, les borses tanquen aquest dijous per una festivitat local.

Tornant a l'FMI, l'organisme reconeix que "la pandèmia ha tingut un impacte més negatiu sobre l'activitat del primer semestre del que s'anticipava, i la recuperació que projectem serà encara més gradual del que calculàvem en un primer moment".

"Normalment, quan hi ha recessions tens certes parts del món que les passen de manera relativament bona i es converteixen en el motor de creixement però, ara com ara, no en tenim cap", asseveren per la seva part els experts de Moody's.

Noticias relacionadas

contador