ep imagen de recurso de una bandera china
Jörg Carstensen/dpa - Archivo

L'Àsia tanca en vermell tot i l'embranzida de les borses xineses i després de descomptar l'històric acord de la UE i el seu Fons de Recuperació. A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han tancat amb un avanç de l'1,2% i del 1,5%, respectivament.

  • 37.934,76
  • 0,81%

A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha acabat cedint un 0,2% després de debatre's entre les pèrdues i els guanys durant bona part de la sessió.

Al Japó, el Nikkei i el Topix han perdut un 0,6% i un 0,5%, respectivament. L'activitat manufacturera del país s'ha contret per tretzè mes consecutiu al juliol, segons les dades recollides i publicades per l'agència Reuters. A Corea del Sud, el Kospi ha esborrat els seus guanys inicials per acabar cedint un 0,2% més.

A Austràlia, l'ASX 200 ha corregit un 1,4% després de les seves bones pujades del dimarts gràcies a l'impuls dels seus bancs. En línies generals, l'índex MSCI (que exclou al Japó) ha cedit un 0,17%.

Al mercat de matèries primeres, l'or segueix en un moment dolç. Al de divises, el dòlar s'ha afeblit a causa de l'acord europeu. En l'aparellament amb el ien japonès, aquest últim s'ha intercanviat a 106,84 respecte a la moneda nord-americana. Finalment, el dòlar australià s'ha intercanviat a 0,7138 dòlars dels EUA.

Noticias relacionadas

contador